Fullservicevarv i Stockholm – din båts bästa vän

30 maj 2023 Julia Zsiga

Att äga en båt är en fantastisk upplevelse. Friheten att kunna ge sig ut på vattnet när som helst och känna vinden i håret är oslagbar. Men med ägande kommer också ansvar, och det är viktigt att ta hand om sin båt för att kunna njuta av den i många år framöver. En fullservicevarv är din bästa vän när det kommer till båtvård. Låt oss ta en närmare titt på vad ett fullservicevarv i Stockholm kan erbjuda dig som båtägare.

Bottenmålning

Att hålla botten på båten ren och fri från alger och annan påväxt är viktigt för att undvika onödig drag i vattnet. Men det är inte alltid lätt att hålla botten ren på egen hand. Ett fullservicevarv kan hjälpa dig med bottenmålning och rengöring. Genom att bottenmåla båten minskar risken för påväxt och förlänger båtens livslängd. Ett varv kan även hjälpa dig att välja rätt typ av bottenfärg beroende på vilken typ av vatten din båt kommer användas i.

fullservicevarv stockholm

Service och reparationer

Ett fullservicevarv erbjuder även service och reparationer för din båt. Detta kan vara allt från små reparationer som byte av batteri eller byta ut en trasig lampa till mer omfattande arbeten som motorreparationer och elektronikinstallationer. Genom att låta ett varv ta hand om service och reparationer kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt och att din båt är i säkert skick att bege sig ut på vattnet igen.

Förvaring

När båtsäsongen är över är det viktigt att ha en säker förvaringsplats för båten. Ett fullservicevarv erbjuder förvaringstjänster för båtar av olika storlekar. Detta kan vara både inomhus- och utomhusförvaring beroende på hur stor båten är och vad dina behov är. Genom att förvara din båt på ett fullservicevarv kan du vara säker på att den är i säkert förvar och att den hålls i gott skick tills nästa säsong.

Som båtägare är det viktigt att ta hand om sin båt för att förlänga dess livslängd och undvika onödiga skador. Ett fullservicevarv i Stockholm kan vara din bästa vän när det kommer till båtvård. Genom att utnyttja tjänster som bottenmålning, service och reparationer samt förvaring kan du vara säker på att din båt är i säkert skick och redo att ta dig ut på vattnet närhelst du önskar.

Få hjälp här: https://bjornhammarvarvet.se/om-oss/

Fler nyheter